Meewerkdag in Voedselbos Schaikseweelde – Treevember

Op zaterdag 6 november van 10.00 – 16.00 uur is er een meewerkdag in ons voedselbos. We gaan de vijver schoonmaken en verder uitgraven, er is snoeiwerk en we gaan plaats maken voor de nieuwe aanplant (zie de voedselbosworkshop op 20 + 21 november). Heb je zin om lekker in de buitenlucht aan het werk te zijn in onze biodiverse educatietuin, om ondertussen ervaringen en kennis op te doen? Meld je aan voor deze meewerkdag.

Voor vrijwilligers zijn er regelmatig meewerkdagen. Op deze dagen/dagdelen werken we in onze permacultuurtuin en in het voedselbos. De komende tijd zijn we aan het wieden, snoeien en de educatieplekken aan het inrichten. We hebben lichte/kleinere klussen zoals wieden en zaaien, stekken en snoeien en ook zwaardere/grotere klussen zoals hout stapelen, zagen en beplanten. Voor het voedselbos wordt gewerkt aan een beplantingsplan, we gaan het voedselbos in november verder aanplanten.

Heb je zin om lekker in de buitenlucht aan het werk te zijn in onze biodiverse educatietuin, om ondertussen ervaringen en kennis op te doen en wil je ons vrijwilligersteam versterken? Schrijf je in!

The event is finished.

Datum

nov 06 2021
Expired!

Tijd

8:00 am - 6:00 pm

Locatie

SchaikseWeelde
Schaikseweg 79, 4143 HD Leerdam