Treevember crowdfunding en 26 november bomenplantdag

Wij doen mee aan Treevember! Op 26 november kun je bij ons terecht om bomen aan te planten en te leren over ons voedselbos.

Om de tweede aanplant te bekostigen zijn we een crowdfundingcampagne begonnen. De eerste 500 euro hebben we al in de pocket dankzij The Pollinators en hun partner Natuurhuisje. We hebben de teller nog wat hoger gezet omdat we het streefbedrag voor het plantgoed dankzij gulle gevers hebben opgehaald. Alle bedragen boven de €1000,- gebruiken we voor educatiematerialen voor leerlingen van ons Natuur- en Duurzaamheidscentrum.

GA NAAR DE ACTIEPAGINA CROWDFUNDING

Treevember is een initiatief van stichting The Pollinators. Heel de maand november staat in het teken van voedselbossen. Die laten zien dat een hoge mate van biodiversiteit en voedselproductie prima hand in hand gaan. Tijdens Treevember zijn er activiteiten in voedselbossen in Nederland en België om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken, te betrekken en samen bomen te planten. Handen uit de mouwen, veel leren over voedselbossen en samenzijn met andere enthousiastelingen uit de buurt.

KOM JE OP 26 NOVEMBER OOK HELPEN PLANTEN?

Inloop 09.30 u, neem je eigen lunch mee, wij maken soep, om 16.00 uur sluiten we af.
Nodig: stevig schoeisel, kleding tegen regen, lunch en stevige kleispade.

MELD JE AAN VOOR 26 NOVEMBER

 

 

The event is finished.

Datum

nov 26 2022
Expired!

Tijd

9:30 am - 4:00 pm

Locatie

SchaikseWeelde
Schaikseweg 79, 4143 HD Leerdam
SchaikseWeelde

Organisator

SchaikseWeelde
Email
info@schaikseweelde.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *